Kreta Family 3.50 x 0.90 m. Delux Pakke

En solid stålpool med det basale plus alt det ekstra, der gør badeoplevelsen behagelig og sæsonen længere. Altsammen til en pris der gør det muligt at afprøve om badeferie i egen baghave er noget for jer.
Tilgængelighed: Ikke på lager
DKK 9950,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 2755
GTIN/ISBN/EAN: 5704841027558

Beskrivelse

Pool-pakke med underholdningsgaranti

Her finder du en pool-pakke der inkluderer alt det, der skal til for at gøre sommeren i haven, enten på hjemmematriklen eller i sommerhuset til en legende en af slagsen. Hold badeferie i baghaven med dette komplette sæt der garanterer mange timers pool-afslapning og vandsjov. 

Pakken indeholder en Kreta Family Pool med tilhørende bunddække og termocover, og vi har derudover valgt at inkludere vores nye all-in-onefiltersystem med Filterballs (1087), som er et kompakt filtersystem udvalgt specielt til familien som ønsker en indbydende og ren pool, men godt kan finde på andet at benytte tiden på, end vedligeholdelse og filtrering.

Filtersystemet leveres med skimmersæt og nødvendige slanger. Fordi vi ved at man nemt bliver forvent med en pool i baghaven, har vi valgt at inkludere en varmepumpe, som er tilpasset poolens størrelse, i sættet. Således kan I forlænge pool-sæsonen, når de danske temperaturer ikke længere formår at holde vandet i behagelige grader for badning. Poolens vand skal holdes rent med vandplejemidler, men vi ved at det ikke kan undgås, at der kommer nedfald i form af blade og andet natur i poolen. Derfor følger et Pool Start Set (1792), og et Pool Basic Set (1014) også med der faciliterer let rengøring og vedligeholdelse af sommerens midtpunkt. Så bliver det ikke mere komplet og nemt at have pool på egen grund.

Art. no. 2755

Pool størrelse meter: Ø3.5 x 0.9

Pool størelse liter: 8,150

Termo cover: 2103

Varmepumpe: HotSplash                         

Filter System wmed Filterballs: Ja

Pool Start Set 1792 (Vandpleje): Ja

Pool Basic Set 1014 (Rengøring): Ja