Beklager - dette produkt er udgået

Lay-Z-Spa Palm Springs Hydrojet

Vælg Palm Springs når du ønsker en luksuriøse og sprudlende spa oplevelse med ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SEK 8270,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54144
GTIN/ISBN/EAN: 6942138933277

Beskrivelse

Luksus Lay-Z-Spa Palm Springs med HydroJet

Vælg Palm Springs når du ønsker en luksuriøse og sprudlende spa oplevelse med ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.

Lay-Z-Spa er det perfekte spabad til dem som ønsker absolut afslapning kombineret med effektiv massage i en privat oase. Palm Springs HydroJet er udstyret med 8 kraftige HydroJet massage dyser, som kan målrettes lige der hvor det gør mest nytte. Det praktiske integrerede vandbehandlingssystem gør det nemt at vedligeholde, hvis du ønsker at have det opstillet i længere tid, og du har stadigvæk den store fleksibilitet, som et oppusteligt Lay-Z-Spa tilbyder.

8 HydroJet Massagesystem

Lay-Z-Spa Palm Springs HydroJet er udviklet med HydroJet vandmassagesystem. Læn dig tilbage og lad de kraftige 8 justérbare og retningsbestemte vandstråler massere dig til en dyb afslapningstilstand. Du skal blot dreje på dyserne for at justere flowet til det ønskede niveau og lede vandstrålen hvor hen du ønsker.

40C° Rapid Heating System

Et indbygget varmesystem i spabadets pumpe varmer vandet op til 40 °C. Det oppustelige cover og den polstrede bund hjælper til at isolere spabadet og modvirker energitab. Miami har en Timer-kontrolleret varmeenhed, som giver mulighed for at planlægge varmepumpens drift.

TriTech for styrke og holdbarhed

En robust TriTech konstruktion giver Palm Springs HydroJet både holdbarhed og en blød polstret struktur der kan slappes helt af i. Dette i kombination med det bløde, isolerende gulv gør at et ophold i en Lay-Z-Spa hurtigt bliver et jævnligt tilbagevendende ritual.

Polstret luftmåtten i gulvet

Palm Springs er opgraderet med et særligt polstret gulv under spabadet. Udover den ekstra siddekomfort du vil opleve giver det ekstra isolering og minimere varmetab.

Gennemtænkte detaljer

Palm Springs Hydrojet leveres også med et smart isoleret cover med dobbelt låsefunktion og sikkerhedsklips så det ikke blæser af.

ClearSoft vandbehandlingssystem

Det integrerede ClearSoft vandbehandlingssystem betyder, at du væsentligt kan reducere mængden af klor i din spa, ved at benytte det integrerede Salt Chlorinator System. Ønsker du at bruge systemet skal du blot tilføje ren spa salt i vandet. Det indbyggede elektrostatisk systemet vil nu konvertere det til hygiejnisk, kloreret vand. Når du bruger ClearSoft systemet, anbefaler vi stadig at tilføre vandplejemidler til din spa og altid at teste vandet før brug. ClearSoft vandbehandlingssystemet har også et indbygget Water Softning System, som hjælper med til at reducere de negative virkninger af hårdt vand (en almindelig årsag til spa misfarvning og hudirritation).

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Du får sikkert ikke brug for den, men for god ordens skyld har vi vedlagt en DVD omhandlende  opstilling og vedligeholdelse i alle Lay-Z-Spa. Palm Springs er så hurtig at stille op, at de fleste allerede er i gang med at fylde vand i efter ca. 10 minutter – helt uden brug af værktøj. Du kan puste spa'en op med varmepumpen, og har ikke behov for en ekstern luftpumpe. Når spabadet er oppustet og slangerne forbundet, skal der blot fyldes vand. Herefter er det kun et spørgsmål om at vente til vandet har opnået den ønskede temperatur.

Vi anbefaler at opstille spabadet mindst et døgn før det skal benyttes, da det indeholder 795 liter, som opvarmes med ca. 1,5 - 2 ºC pr. time.


Tekniske specifikationer

Kapacitet personer

4-6 voksne

Vandmængde (80%)

795 L

AirJets

Nej

Hydrojet Massage system

Ja, 8 jets

Clear Soft Chlorinator

Ja

Størrelse oppustet

196 x 196 x 71 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EMC/GS godkendt      

Antal pakker

1

Pakkestørrelse

97 x 70 x73 cm

Bruttovægt

60 kg