Beklager - dette produkt er udgået

Lay-Z Spa Paris

Paris oppustelige AirJet spa er komfort og fleksibilitet til hygge og fest for op til 6 personer.
Tilgængelighed: Ikke på lager
DKK 4495,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54148
GTIN/ISBN/EAN: 6942138933215

Beskrivelse

Paris AirJet Spa med fantastisk flerfarvet LED lys

Paris oppustelige AirJet spa er komfort og fleksibilitet til hygge og fest for op til 6 personer.

Paris Lay Z-Spa er det perfekte spavalg, når man både vil kunne hygge med familien og lave lidt ekstra sjov, når der skal festes. Udover det integrerede AirJet massagesystem og Rapid Heating varmesystemet, er Paris Lay-Z-Spa nemlig udstyret med Multicolour LED lysstem. Det gør spabadet lige velegnet til afkobling og særlige hyggestunder samt til fest og farver.

Paris har god plads til 6 voksne. Den oppustelige Lay-Z Spa er ekstra blød og behagelig at sidde i og samtidig er den hurtig og enkel at opstille. Det integrerede varmesystem sørger for behageligt varmt vand (helt op til 40ºC). Med et enkelt tryk på massage-knappen på kontrolpanelet, frembringer AirJet massage-systemet beroligende og afslappende bobler jævnt i spabadet.

Fantastisk Multicolour LED Lyssystem

Variér lyset til at matche dit humør med det smukke flerfarvede LED lyssystem. Via den medfølgende trådløse fjernkontrol, kan du nemt skifte mellem 7 farver eller indstille den på automatisk farveskift. Vælg efter dit humør – fra beroligende blå til romantisk rød.

87 AirJets™ Massagesystem

Et forfriskende massagesystem, som består af 87 altomsluttende luftdyser i bunden, sørger for at beroligende bløde bobler fordriver dagens udfordringer og bekymringer med brusende behagelighed.

40C° Rapid Heating System

Et indbygget varmesystem i spabadets pumpe varmer vandet op til 40 °C. Det oppustelige topcover og den polstrede bund hjælper til at isolere spabadet og modvirker energitab. Paris har også et termo-ydercover med dobbelt sikkerhedsklips, som yderligere isolerer og beskytter når spabadet ikke er i brug.

Holdbar og komfortabel I-Beam konstruktion

Den robuste I-Beam konstruktion gør Lay-Z-Spa Paris holdbarhed. Samtidig er den med til at give en blød polstret struktur, som er perfekt til afslapning. Især det bløde, isolerende gulv gør at din Lay-Z-Spa oplevelse hurtigt bliver et jævnligt tilbagevendende ritual.

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Du får sikkert ikke brug for den, men for god ordens skyld har vi vedlagt en DVD omhandlende  opstilling og vedligeholdelse i alle Lay-Z-Spa. Paris er så hurtig at stille op, at de fleste allerede er i gang med at fylde vand i efter ca. 10 minutter – helt uden brug af værktøj. Du kan puste spa'en op med varmepumpen, og har ikke behov for en ekstern luftpumpe. Når spabadet er oppustet og slangerne forbundet, skal der blot fyldes vand. Herefter er det kun et spørgsmål om at vente til vandet har opnået den ønskede temperatur.

Vi anbefaler at opstille spabadet mindst et døgn før det skal benyttes, da det indeholder 848 liter, som opvarmes med ca. 1,5 - 2 ºC pr. time.

Tekniske specifikationer

Kapacitet personer

4-6 voksne

Vandmængde (80%)

848 L

AirJets

87

Hydrojet Massage system

Nej

Clear Soft Chlorinator

Nej

Størrelse oppustet

196 x 196 x 66 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EMC/GS godkendt      

Antal pakker

1

Pakkestørrelse

71 x 54 x 61 cm

Bruttovægt

39,3 kg