Lay-Z Spa St. Moritz

Den store oppustelige St. Moritz AirJet spa kan rumme op til 7 voksne.
Tilgængelighed: 1000 på lager
DKK 6750,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54175
GTIN/ISBN/EAN: 6942138925876

Beskrivelse

St. Moritz AirJet Spa - Stor og rummelig spa på 1190 liter.

Den store oppustelige St. Moritz  AirJet spa kan rumme op til 7 voksne.

St. Moritz Lay Z-Spa med AirJet massage- og varmesystem, er det ideelle valg når der skal være plads til mange. St. Moritz kan nemlig nemt rumme helt op til 7 vokse. Den oppustelige Lay-Z Spa er ekstra blød og behagelig at sidde i og samtidig er den hurtig og enkel at opstille. Det integrerede varmesystem sørger for behageligt varmt vand (helt op til 40ºC). Med et enkelt tryk på massage-knappen på kontrolpanelet, frembringer AirJet massage-systemet beroligende og afslappende bobler jævnt i spabadet.

134 AirJets™ Massagesystem

Et forfriskende massagesystem, som består af 134 altomsluttende luftdyser i bunden, sørger for at beroligende bløde bobler fordriver dagens udfordringer og bekymringer med brusende behagelighed.

40 C° Rapid Heating System

Et indbygget varmesystem i spabadets pumpe varmer vandet op til 40 °C. Det oppustelige cover og den polstrede bund hjælper til at isolere spabadet og modvirker energitab. Miami har en Timer-kontrolleret varmeenhed, som giver mulighed for at planlægge varmepumpens drift.

Komfortabel, transportabel og holdbar

Det bedste ved en Lay-Z-Spa er dens alsidighed. Den kan opstilles stort set alle steder, hvor der er en plan overflade. Den er perfekt til brug på terasser og i haver med begrænset plads, og så er den er nem at pakke sammen. Tag den f.eks.  med på ferie i sommerhuset eller på camping. Polstret bund, stabile I-søjler og rayon-belagte ydervægge er garant for styrke og stabilitet, samtidig med at den luksuiøse og forfriskende spa oplevelse bibeholdes.

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Du får sikkert ikke brug for den, men for god ordens skyld har vi vedlagt en DVD omhandlende  opstilling og vedligeholdelse i alle Lay-Z-Spa. Lay-Z Spa er så hurtig at stille op, at de fleste allerede er i gang med at fylde vand i efter ca. 10 minutter – helt uden brug af værktøj. Du kan puste spa'en op med varmepumpen, og har ikke behov for en ekstern luftpumpe. Når spabadet er oppustet og slangerne forbundet, skal der blot fyldes vand i. Herefter er det kun et spørgsmål om at vente til vandet har opnået den ønskede temperatur.

Vi anbefaler at opstille spabadet mindst et døgn før det skal benyttes, da det indeholder 800 liter, som opvarmes med ca. 1,5 - 2 ºC pr. time.

Tekniske specifikationer

Kapacitet personer

5-7 voksne

Vandmængde (80%)

1190 L

AirJets

134

Water jet nozzles

0

Hydrojet Massage system

Nej

Clear Soft Chlorinator

Nej

Størrelse oppustet

216 x 71 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EAC godkendt             

Antal pakker

-

Pakkestørrelse

-

Bruttovægt

-