Lay-Z Spa St. Moritz

Den store oppustelige St. Moritz AirJet spa kan rumme op til 7 voksne.
DKK 5795,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54175
GTIN/ISBN/EAN: 6942138959604

Beskrivelse

St. Moritz AirJet Spa - Stor og rummelig spa på 1190 liter.

Den store oppustelige St. Moritz  AirJet spa med plads til op til 7 voksne.

St. Moritz Lay Z-Spa er en luksusmodel af en spa, der med AirJet massage- og varmesystem, sørger for at vaskeægte wellness-oplevelser for dig, familien og vennerne. Fordi spa'en er oppustelig er den ganske nem og ligetil at sætte op, og du er samtidig sikret yderst komfortable og bløde siddepladser. Fordi spa'en er udstyrret med integreret varmesystem, kan du slappe af i en vandtemperatur på helt op til 40ºC. 

134 AirJets™ Massagesystem

Tryk en enkelt gang på massage-knappen på kontrolpanelet, og læn dig herefter tilbage og nyd spa'ens AirJet massage-system, der med sine 134 omsluttende luftdyser, sørger for en jævn fordeling af et væld af beroligende og afslappende massagebobler. Nyd et snert af beroligende og afstressende wellness i din helt egen spa. 

40 C° Rapid Heating System

Det indbyggede varmesystem i spabadets pumpe formår at varme vandet op til 40 °C. Varmen isoleres af det oppustelige cover og den polstrede bund. Spa'en har desuden en timer-kontrolleret varmeenhed, der giver dig mulighed for at planlægge varmepumpens drift.

Komfortabel, transportabel og holdbar

Spa'en er så alsidig at den kan opstilles stort set alle steder, med en plan overflade, og gør sig perfekt på terrasser og i haver hvor der eksempelvis ikke er plads til pools. Fordi spa'en er oppustelig, er den nem at pakke sammen sammen, og kan eksempelvis tages med i sommerhuset eller på campingtur. Med sin polstrede bund, stabile I-søjler og rayon-belagte ydervægge står spa'en altid solidt, men byder samtidig altid på bløde luksuriøse spaoplevelser. 

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Spa'en er ganske nem at sætte op, og du får garanteret ikke behov den vedlagte DVD med gode tips til opsætning, ligesom du heller ikke får brug for værktøj. Spa'en pumpes blot op med den medfølgende varmepumpe, og du får derfor ikke behov for ekstern pumpe. Når først spa'en er pustet op og koblet til slangerne, er der blot tilbage at fylde vand i spa'en og vente på at den opnår den ønskede temperatur. Opvarmning kan tage op til et døgn, da spa'en kan indehold op til 800 liter vand.

Tekniske specifikationer

 

Kapacitet personer

5-7 voksne

Vandmængde (80%)

1190 L

AirJets

134

Water jet nozzles

0

Hydrojet Massage system

Nej

Clear Soft Chlorinator

Nej

Størrelse oppustet

216 x 71 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EAC godkendt             

Antal pakker

-

Pakkestørrelse

-

Bruttovægt

-