Beklager - dette produkt er udgået

Pool Athlete

Pool Athlete til svømmetræning på stedet i mindre pools og havebassiner.

Nu kan hele familien få endnu mere glæde af havebassinet. Med en Pool Athlete kan poolen nemlig også benyttes til at nyde en lang svømmetur, når poolen ikke er optaget af vandleg. Tag f.eks. en god lang morgentur inden den øvrige familie er klar til en dukkert.

Pool Athlete er også det ideelle udstyr til nybegynderen inden turen går sydover. Højde 1,32 cm. Kulde og UV-resistent. Inkl. bælte med line og monteringsskruer. Tilbehør: Jordspyd.
Tilgængelighed: På lager
SEK 2226,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 1068
GTIN/ISBN/EAN: 5704841010680

Beskrivelse

Med denne innovative opfindelse for svømmetræning, kan hele familien få endnu mere glæde af havebassinet. Med en Pool Athlete har du mulighed for at nyde en lang svømmetur, i den ellers måske begrænsede plads i poolen. Med et bælte om livet, koblet til en wire og dermed til selve pool atheletens "arm", kan du svømme på stedet, og på den måde tage en frisk og lang morgentur, eller benyt eventuelt Pool Athleten til at få øvet familiens svømmeevner inden turen går sydover. Højde 1,32 cm. Kulde og UV-resistent. Inkl. bælte med line og monteringsskruer. Tilbehør: Jordspyd.