Pool Basic Ø3,50 x 1,20 m. White

Poolpakke komplet med rund fritstående familiepool og stor tilbehørspakke Ø3,5 x 1,2 m.

Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SEK 11955,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 2700
GTIN/ISBN/EAN: 5704841027008

Beskrivelse

Kraftig galvaniseret stålvægspool til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker en pool med lang levetid.

Her får du den ideele pool-pakke til familien med større børn, i form af en fritstående pool, der ganske nemt kan sættes op på egen matrikel. Med en højde på 1,20 meter er der god plads til mange timers vandleg på dybder hvor de større børn også kan være med. 

Poolen er gjort af kraftige galvaniserede stålvægge fra Europas største producent GRE, og leveres  komplet med både yderst effektivt og professionelt sandfiltersystem samt skimmer. De robuste stålvægge er både galvaniserede, fosfaterede, primet og lakeret, hvilket betyder at de er rustet til at modstå det nordiske klima.

Med en bred topkant og opbygning i sektioner, er poolen ekstra solid, og den slidstærke inderdug er UV-behandlet, så den undgår at blive bleget af solens stråler. 

Det medfølgende filteranlæg er tilpasset poolens størrelse, så din pool altid holdes ren og indbydende, og står klar til en dukkert på varme sommerdage. 

Den store tilbehørspakke indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, filterballs samt 3-trins sikkerhedsstige.

Pool specifikationer:

Pool form: Rund

Pool dimensioner: Diameter 3,5 m

Pool dybde: 1,20 m

Pool volumen liter: 10.102 liter

 

Poolpakken indeholder:

• Hvid stålvægspool fra GRE

• PCV liner 0,30 mm (300 my)

• Skimmersæt

• Filtersystem Classic 300 250W med slanger og spændebånd

• 700g Filterballs

• 3-trins sikkerhedsstige A-Pool

• Manual på nordiske sprog

Se montagefilm her