Pool Basic Ø4.60 x 1.20 White

Poolpakke komplet med rund fritstående familiepool og stor tilbehørspakke Ø4,6 x 1,2 m.

Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege.
Tilgængelighed: Ikke på lager
DKK 9345,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 2701
GTIN/ISBN/EAN: 5704841027015

Beskrivelse

Kraftig galvaniseret stålvægspool til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker en pool med lang levetid.

Her får du den idelle poolpakke til familien med de lidt større børn, der gerne vil have plads at boltre sig på, samtidig med at der til hver en tid kan findes sikkert fodfæste. Her finder I kvalitet for pengene i en pool der år efter år vil sikre familien mange gode underholdningstimer.

Poolen er udstyret med yderst kraftige galvaniseret stålvægge fra Europas største producent GRE, og leveres komplet med effektivt og professionelt filtersystem samt skimmer. Stålvæggene er både galvaniserede, fosfaterede, primet og lakeret så de nemt kan klare det til tider ganske robuste nordiske klima.

Poolen er yderst solid da den er udstyret med en bred topkant, og en vertikalt sektionet  opbygning, der gør den modstansdygtig i vejr, vind og vild leg. Hertil kommer at poolens kraftige PVC-inderdug er anti UV-behandlet, så den bliver modstandsdygtig for afblegning af solens skarpe stråler.

Med et filteranlægget der er tilpasset poolens størrelse, holdes vandet altid rent og indbydende så poolen altid står klar til en dukkert når trængen hertil melder sig.

Den store tilbehørspakke indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, Filterballs samt 3-trins sikkerhedsstige.

 

Pool specifikationer:

Pool form: Rund

Pool dimensioner: Diameter 4,6 m

Pool dybde: 1,20 m

Pool volumen liter: 17.450 liter

 

Poolpakken indeholder:

• Hvid stålvægspool fra GRE

• PCV liner 0,30 mm (300 my)

• Skimmersæt

• Filtersystem Classic 300 250W med slanger og spændebånd

• 700 g Filterballs

• 3-trins sikkerhedsstige A-Pool

• Manual på nordiske sprog

Se også montagefilm her