Pool Basic Ø4.60 x 1.20 m. Wood

Poolpakke komplet med rund fritstående familiepool og stor tilbehørspakke Ø4,6 x 1,2 m.

Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege.
Tilgængelighed: Ikke på lager
DKK 12095,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 2711
GTIN/ISBN/EAN: 5704841027114

Beskrivelse

Pool i imiteret trælook.

Her får hele familien en pool, der med sine multibehandlede stålvægge, har en utrolig lang levetid og dermed indeholder utallige timer af vandleg for hele familien. Med en højde på 1,20 meter, har vi her at gøre med en pool, hvor stort set alle kan være med, og få noget ud af poolen. Her kan vandhunden udfolde sig og stadig finde fodfæste.

De kraftige stålvægges yderside er påtrykt et ganske naturtro lakbehandlet trælook, der passer ind i ethvert havemijø. Med sin brede topkant og en vertikalt sektioneret opbygning, er poolen ekstra solid og i stand til at modstå lidt af hvert. Poolens kraftige PVC-inderdug er anti UV-behandlet, hvilket sikrer, at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler samt forlænger PVC’ens levetid.

Udførlig manual på nordiske sprog medfølger og for nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Se også montagefilm her 

Filteranlægget er tilpasset poolens størrelse, så vandet holdes rent og indbydende.

Den store tilbehørspakke indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, Filterballs samt 3-trins sikkerhedsstige.

Pool specifikationer:

Pool form: Rund

Pool dimensioner: Diameter 4,6 m

Pool dybde: 1,20 m

Pool volumen liter: 17.450 liter

 

Poolpakken indeholder:

• Stålvægspool fra GRE

• PCV liner 0,30 mm (300 my)

• Skimmersæt

• Filtersystem Classic 300 250W med slanger og spændebånd

• 700 g Filterballs

• 3-trins sikkerhedsstige A-Pool

• Manual på nordiske sprog