Pool Basic 6.10 x 3.75 x 1.20 m Wood

Poolpakke komplet med oval fritstående familiepool og stor tilbehørspakke 6,1 x 3,75 x 1,2 m.

Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SEK 23120,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 2713
GTIN/ISBN/EAN: 5704841027138

Beskrivelse

Kraftig pool i imiteret trælook 

Her får i poolen der passer til hele familien, og med sin højde på 1,20 meter giver plads til både vandleg, et par børnevenlige svømmetag og ren afslapning. Poolen er konstrueret af kraftige multibehandlede stålvægge fra det anderkendte GRE, og er på ydersiden påtrykt et naturtro trælook, der passer perfekt ind i enhvert have. 

Poolen er udstyret med en bred topkant der samme med den en vertikalt sektioneret opbygning, skaber en solid konstruktion der kan stå imod lidt af hvert, i form af vind, vejr og vilde vandlege. Poolens yderkant er lakbehandlet, så den ikke falmer over tid, mens den kraftige PVC-inderdug er anti UV-behandlet og ligeledes er sikret imod blegning fra solens stråler.

Det medfølgende filteranlæg er tilpasset poolens størrelse, hvilket sikrer at vandet i din pool altid holdes rent og indbydende, klar til næste afkølende dukkert. 

Tilbehørspakken der følger med køb af poolen indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, filterballs samt 3-trins sikkerhedsstige. 

For nem og enkel montering er stålvæggen udskåret med plads til skimmer og returløb. Se montagefilm her

Pool specifikationer:

Pool form: Oval

Pool dimensioner: Diameter 6,1 x 3,75 m

Pool dybde: 1,20 m

Pool volumen liter: 20.893 liter

 

Poolpakken indeholder:

• Stålvægspool fra GRE

• PCV liner 0,30 mm (300 my)

• Skimmersæt

• Filtersystem Classic 300 250W med slanger og spændebånd

• 700 g Filterballs

• 3-trins sikkerhedsstige A-Pool

• Manual på nordiske sprog