Beklager - dette produkt er udgået

Pool BW 5,49 x 2,74 x 1,22 m.

Stor rektangulær fritstående familiepool med stålramme Til familien som ønsker en stærk og modstandsdygtig pool. Leveres med sikkerhedsstige på 122 cm i rust-resistent metalramme og 2 x 4 solide trin.
Tilgængelighed: Ikke på lager
SEK 8622,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 56466
GTIN/ISBN/EAN: 6942138932607

Beskrivelse

Denne store fritstående familiepool med stærk, korrosions-resistent stålramme, er til dig som ønsker en stærk og modstandsdygtig pool, men ikke er klar til de mere permanente stålvægsløsninger. En fritstående pool med stålramme er samtidig enklere at etablere end en pool med stålvæg.

Denne pool har en liner som er udformet i det ultrastærke TriTech materiale – et 3-tråds materiale, med en polyester kernetråd, som er indrammet i 2 lag af lamineret PVC. Det giver materialet uovertruffen styrke og holdbarhed. Det solide materiale kan modstå ekstreme forhold herunder udsættelse for ultraviolette stråler og klor. Materialet er stress-testet mod vægt og pres fra store mængder vand og er tillige produceret af PVC materiale uden ftalater (phthalater).

Det medfølgende CD/EMC certificerede sandfilter (58400) har en korrosionsresistent filtertank, 6-positioners topventil samt et forfilter der opfanger blade, insekter mv. Filteret bruger ca. 18 kg sand (ikke er inkluderet). Pumpens kapacitet på 3.785 liter/time opfylder mere end rigeligt EN16713 standarden, som betyder at den medfølgende vandfiltreringspumpe skal kunne cirkulerer alt vandet i poolen indenfor 8 timer. Faktisk har den medfølgende pumpe cirkuleret alt vandet på under 4 timer.

Leveres med sikkerhedsstige på 122 cm (58331) i rust-resistent metalramme og 2 x 4 solide trin.