Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro

Vælg Hawaii når du ønsker det mest luksuriøse spa massagesystem, ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.
Tilgængelighed: 1000 på lager
SEK 12257,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54138
GTIN/ISBN/EAN: 6942138933239

Beskrivelse

Luksus Lay-Z-Spa Hawaii med både AirJet og HydroJet

Vælg Hawaii når du ønsker det mest luksuriøse spa massagesystem, ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.

Når vi taler spabade og afslapning, bliver det ikke meget bedre end Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro. Det er den eneste Lay-Z model som kombinerer både AirJet og HydroJet massage systemerne, hvilket giver en sensationel god spaoplevelse. Hawaii er det perfekte valg, når du ønsker den mest luksuriøse massageoplevelse og komfort, kombineret med et praktisk integreret vandbehandlingssystem – samtidig med, at du bibeholder den store fleksibilitet, som et oppusteligt Lay-Z-Spa tilbyder.

HydroJet Pro Massage System - 8 HydroJets og 120 AirJets

Med Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro, får du de bedste fra begge verdener. Du vil opleve styrken af 8 kraftfulde retningsbestemte og flow-justerbare HydroJets, kombineret med 120 opkvikkende AirJets, som levere den ultimative beroligende massageoplevelse. Aktiver AirJets eller HydroJets alene, eller begge på samme tid for en energigivende spa session.

Strømbesparende Timer

En strømbesparende Timer på varmesystemet giver dig kontrol over spa'en vandvarmer op til 48 timer i forvejen. Det betyder at du kan indstille spa varmeren til at aktivere med en forsinkelse på op til 24 timer, eller indstille varmeren til at slå til op til 2 dage i forvejen, ved hjælp af et timeinterval system. Timeren giver dig mulighed for at komme hjem og hoppe direkte i dit  opvarmede Lay-Z-Spa, så du blot skal koncentrere dig om at slappe af.

TriTech for styrke og holdbarhed

En robust TriTech konstruktion giver Hawaii HydroJet både holdbarhed og en blød polstret struktur der kan slappes helt af i. Dette i kombination med det bløde, isolerende gulv gør at et ophold i en Lay-Z-Spa hurtigt bliver et jævnligt tilbagevendende ritual.

Polstret luftmåtten i gulvet

Hawaii er opgraderet med et særligt polstret gulv under spabadet. Udover den ekstra siddekomfort du vil opleve giver det ekstra isolering og minimere varmetab.

Gennemtænkte detaljer

Indbygget i klorinatoren, filtret og HydroJet enheden findes et nyttigt opbevaringsrum til praktisk og skjult opbevaring af kemikalier, salt og rengøringsudstyr. Hawaii Hydrojet Pro leveres også med et smart isoleret cover med dobbelt låsefunktion og sikkerhedsklips så det ikke blæser af.

ClearSoft vandbehandlingssystem

Det integrerede ClearSoft vandbehandlingssystem betyder, at du væsentligt kan reducere mængden af klor i din spa, ved at benytte det integrerede Salt Chlorinator System. Ønsker du at bruge systemet skal du blot tilføje ren spa salt i vandet. Det indbyggede elektrostatisk systemet vil nu konvertere det til hygiejnisk, kloreret vand. Når du bruger ClearSoft systemet, anbefaler vi stadig at tilføre vandplejemidler til din spa og altid at teste vandet før brug. ClearSoft vandbehandlingssystemet har også et indbygget Water Softning System, som hjælper med til at reducere de negative virkninger af hårdt vand (en almindelig årsag til spa misfarvning og hudirritation).

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Du får sikkert ikke brug for den, men for god ordens skyld har vi vedlagt en DVD omhandlende  opstilling og vedligeholdelse i alle Lay-Z-Spa. Hawaii er så hurtig at stille op, at de fleste allerede er i gang med at fylde vand i efter ca. 10 minutter – helt uden brug af værktøj. Du kan puste spa'en op med varmepumpen, og har ikke behov for en ekstern luftpumpe. Når spabadet er oppustet og slangerne forbundet, skal der blot fyldes vand. Herefter er det kun et spørgsmål om at vente til vandet har opnået den ønskede temperatur.

Vi anbefaler at opstille spabadet mindst et døgn før det skal benyttes, da det indeholder 795 liter, som opvarmes med ca. 1,5 - 2 ºC pr. time.


Tekniske specifikationer

Kapacitet personer

4-6 voksne

Vandmængde (80%)

795 L

AirJets

ja, 120 jets

Hydrojet Massage system

Ja, 8 jets

Clear Soft Chlorinator

Ja

Størrelse oppustet

180 x 180 x 71 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EMC/GS godkendt      

Antal pakker

1

Pakkestørrelse

97 x 70 x73 cm

Bruttovægt

62,1 kg