Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro

Vælg Hawaii når du ønsker det mest luksuriøse spa massagesystem, ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.
DKK 7495,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 54138
GTIN/ISBN/EAN: 6942138953305

Beskrivelse

Luksus Lay-Z-Spa Hawaii med både AirJet og HydroJet

Med denne Hawaii-spa får du et spa-bassin der byder på seriøst luksus i form af massagesystem, ekstra komfort og integreret vandbehandling, til en brøkdel af prisen for et traditionelt spabad.

Når det kommer til luksus og afslapning på egen matrikel, må det ypperste være en Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro. Her finder vi nemlig den eneste Lay-Z model der kombinerer både AirJet og HydroJet massage systemerne, som tilsammen sørger for afslapning og wellness fra øverste hylde. 

HydroJet Pro Massage System - 8 HydroJets og 120 AirJets

Med Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro, er kombinationen af det bedste fra toverdener. Spa'en er udstyret med 8 kraftfulde retningsbestemte og flow-justerbare HydroJets, der kombineret med 120 opkvikkende AirJets, giver dig en sensational aflsappende massageoplevelse. Aktiver AirJets eller HydroJets alene hver for sig, eller giv den fuld gas med begge typer af jets på samme tid for en ultimativ spa-session.

Strømbesparende Timer

Varmesystemet er udstyret med en strømbesparende timer, som giver dig fuld kontrol over opvarmningen af spa'en i op til 48 timer i forvejen. Således kan du altså indstille din spa til at have opnået en ideel temperatur, det øjeblik du kommer hjem fra arbejde.   

TriTech for styrke og holdbarhed

Spa'en er gjort af en yderst stærk TriTech konstruktion der på en og samme tid giver spa'en en ekstrem kraftig holdbardhed, og en blød polstret struktur der byder på timevis af afslapning. 

Polstret luftmåtte i gulvet

Hawaii er konstrueret med et isolerende polstret gulv under spabadet. Gulvet giver både bedre komfort og minimerer varmetab gennem bunden.

Gennemtænkte detaljer

Et yderst praktisk opbevaringsrum gemmer sig som indbygget opbevaring i klorinatoren, filtret og HydroJet enheden. Her kan du bortgemme vedligeholdelsesprodukter som kemikalier, salt og rengøringsudstyr. Hawaii Hydrojet Pro leveres desuden med et isolerende cover, der med dobbelt låsefunktion og sikkerhedsklips kan fastmonteres spa'en så det ikke blæser af.

ClearSoft vandbehandlingssystem

Fordi spa'en har et integreret ClearSoft Salt Chlorinator vandbehandlingssystem har du mulighed for væsentligt at reducere mængden af klor i din spa ved blot at tilføje ren spa salt i vandet. Det indbyggede elektrostatisk systemet vil nu konvertere det til hygiejnisk, kloreret vand. I forbindelse med brug af ClearSoft systemet, anbefales det at der stadig tilføres vandplejemidler til din spa'en og at vandet altid testes inden brug. ClearSoft vandbehandlingssystemet har desuden et Water Softning System, der afhjælper de negativie bivirkninger af hårdt vand (en almindelig årsag til spa misfarvning og hudirritation).

Nemt opstilling uden behov for værktøj

Spa'en er ganske nem at sætte op, og du får garanteret ikke behov den vedlagte DVD med gode tips til opsætning, ligesom du heller ikke får brug for værktøj. Spa'en pumpes blot op med den medfølgende varmepumpe, og du får derfor ikke behov for ekstern pumpe. Når først spa'en er pustet op og koblet til slangerne, er der blot tilbage at fylde vand i spa'en og vente på at den opnår den ønskede temperatur. Opvarmning kan tage op til et døgn, da spa'en kan indehold op til 795 liter vand.


Tekniske specifikationer

Kapacitet personer

4-6 voksne

Vandmængde (80%)

795 L

AirJets

ja, 120 jets

Hydrojet Massage system

Ja, 8 jets

Clear Soft Chlorinator

Ja

Størrelse oppustet

180 x 180 x 71 cm

Strømforsyning

220-240V/50Hz/2050W ved 20º

Ledningslængde

ca. 7 meter

Filterpumpe flow

>1,325 liter/time                 

Opvarmning

Ca. 1,5º - 2º pr. time          

Maks. opvarmning

40ºC

Certificering

CE/EMC/GS godkendt      

Antal pakker

1

Pakkestørrelse

97 x 70 x73 cm

Bruttovægt

62,1 kg