Pool Skimmer - med returløb og vinterprop

Forbinder alle typer af eksterne filtersystemer til havepools med stålvægge. Skimmer i god kraftig kvalitet til indbygning. Inkl. studser til indløb, pakninger, adapter til støvsuger og skimmerkurv. Benyttes når du skal tilslutte et eksternt sandfilteranlæg til din stålvægspool. Skimmeråbning: 14.6 x 14,1 cm. Passer til de fleste stålpools og til Kreta Family Pool.
Tilgængelighed: Ikke på lager
DKK 545,00
Mulighed for afbetaling:

SKU: 1533
GTIN/ISBN/EAN: 5704841001190

Beskrivelse

Opgrader din stålvægs-pool med et skimmersæt

Her får du et skimmesæt til indbygning. Skimmeren er fremstillet i yderst god og solid kvalitet, og benyttes når du skal tilslutte et eksternt filteranlæg til din stålvægs-pool. Skimmeren er en del af et komplet sæt der både indeholder studser til indløb, pakninger, adapter til støvsuger og skimmerkurv. Sættet benyttes når du har brug for at tilslutte et eksternt sandfilteranlæg til din stålvægs-pool eller hvis du vil opgradere fra filterpumpe til sandfilter. Skimmeren passer til de fleste stålpools samt til Kreta Family Pool. Fordi den evner at tilpasse sig forskellige vandniveauer, klarer skimmeren at rense vandoverfladen, så vandspejlet står rent og krystalklart, indbydende til en forfriskende dukkert. Skimmeren fungerer ganske enkelt ved at poolvandet føres ned til sandfilteranlægget. Her renset vandet, inden det efterfølgende føres tilbage i poolen via returdysen. Med sættet medfølger desuden en skimmerkurv til opsamling af større nedfald samt sugeplade. Når poolen skal støvsuges, faciliterer kurven at du kan benytte en sugeslange med filteranlægget via skimmeren.

Pakken er eksklusiv poolslanger og klemmebånd. Derudover anbefales det, at der tilkøbes skimmerposer som fanger det meste snavs (artikel 1549). Det er praktisk at montere en lukkeventil med gevind og slangekobling (artikel 1555) på skimmerudløb og tilbageløb (tilkøb).

Skimmeråbning: 14.6 x 14,1 cm

Pakken indeholder:

• Returløbsfitting
• 2 stk. slangestudser
• Pakninger
• Adapter til bundsuger
• Skimmerkurv
• Vinterprop
• Teflon tape